How can I change my Splashtop XDisplay security code?

Select Splashtop XDisplay from the Windows Start menu to open the five-tab Splashtop Streamer dialog box, or click the Streamer-tray-icon-gray-24.png icon in the Status Bar.  Open the Security tab of the Splashtop Streamer dialog box; then you can change the existing security code.  A message will be displayed after a security code has been changed successfully.

security-tab.png

Your security code must be between 8 and 20 characters long; must contain both letters and numbers; and may optionally contain the following special characters:

/  (  )  $  &  @  "  .  ,  !  '  [  ]  {  }  #  %  ^  *  _  |  ~  <  >

 

note.gif  NOTE:  In the Security tab illustrated above, the term "password" was changed to "security code" effective with Splashtop Streamer v1.5.5.0 and later versions.

Have more questions? Submit a request

1 Comments

  • 0
    Avatar
    Vilppu798
    Piggy Richeä pyöritin leikkirahalla. En älynnyt ottaa screenshottia, tilin saldo 135. Olisi voinut lähteä asuntokaupoille ja tän hepun pelaamiset olisi ollut siinä, https://auno7808.soup.io/. Once in a lifetime. Jos tuo olisi tullut vielä vapareitten aikana, niin se olisi ollut 600. Eilen iltapäivällä tuli nostettua sieltä pankkitilille (nordea), kuinka kauan nykyään menee että näkyy tilillä, https://samu2851.soup.io/. Ei voi varmaan toivoa viikonlopuksi Voi. Tuurilla näkyy jo iltapäivällä/illalla. Eilen iltapäivällä tuli nostettua sieltä pankkitilille (nordea), kuinka kauan nykyään menee että näkyy tilillä? Ei voi varmaan toivoa viikonlopuksi Ihan hyvin voivat olla jo tänään. Ei siinä paljon opettelemista tarvitse jos pelaat tietokoneella. Painat prnt screen nappia, meet painttiin ja painat ctrl+v näppäimistössä. Sit rajaat kuvan jos osaat/jaksat, jos et niin tallenna työpöydälle, upi ja kopioi img linkki oikealta, https://severi3473.soup.io/. Leijonakassulla 20 kiekkaa Mythiin josta siirryin Fruit Bonanzaan 9e saldolla. Kahden vaiheilla olin pelaanko 4,5 patilla vai 0,9 patilla. Ajattelin vaan, kun löysin 25 ilmasen sinne ja nyt kun kierrätykset tehty, niin olis yli 300 tililillä. Pitäis vaan 30€ tallentaa ensin. Laitoin väärän puhelinnumeron rekatessa, joten pitää varmaan infota kassulle toinen toimiva uusi numero. Jos näillä on tapana tehdä varmistussoitto, https://aatami6716.soup.io/. Miettisin itse varmaan aika pitkään tallettaisinko tuon 30€. Itselle aiheutti päänvaivaa, kun oli ihan suomalainen numero. Ja sitten kun ei kerenny vastaamaan ja koitti soittaa takasin, niin ilmoitti että valitsemanne numero ei ole käytössä, https://salomo7958.soup.io/. Itelle tulee kans jostain +44 alkusesta päivittäin monta puhelua. Itsellenikin tulee noita +44 alkuisia puheluita 1-n kpl päivässä. Olen asentanut Android puhelimeeni Fonecta Caller ohjelman millä pystyy estämään näiden puheluiden läpitulon.
Please sign in to leave a comment.